Termeni si conditii

Site-ul www.fangsm.ro numit in continuare FanGSM, este proprietatea SC Fan GSM SRL, cu adresa in Blv. Mircea Voda, Nr. 43, parter(sediu comercial), bloc M32, sector 3, Bucuresti; inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/8422/2013, avand CUI RO31962250, titulara a contului RO82 BTRL RONC RT02 1970 9001 deschis la Banca Transilvania – sucursala Obor.
Site-ul mentionat este un magazin online dedicat accesoriilor pentru telefoane mobile si tablete, toate produsele corespunzand normelor si certificarilor europene de protectie si mediu. Accesarea, vizitarea, folosirea sau achizitia produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.fangsm.ro implica acceptarea unor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.fangsm.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea SC FAN GSM SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala şi industriala.Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Produsele si politica de pret

Produsele comercializate prin intermediul FanGSM sunt noi, în ambalaj original si în momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei în vigoare. Produsele sunt oferite în conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC FAN GSM SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste în oferta curenta.
Preturile prezentate pe site includ TVA dar nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care este specificat transportul gratuit.

Prin exceptie, unele produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite în mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari ai SC FAN GSM SRL.
Informatiile care prezinta un produs pe site (descrierile produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) au caracter strict orientativ. SC FAN GSM SRL isi rezerva dreptul de a modifica descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

Livrarea si plata produselor

Livrarea produselor se va face in regim propriu, prin curier sau posta oriunde în tara, la tarifele si in conditiile mentionate in sectiunea Livrarea si plata comenzilor existenta in site-ul nostru. Nu putem livra in afara Romaniei. SC FAN GSM SRL isi rezerva dreptul de a confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costurile de expediere precum si valoarea finala a comenzii vor fi comunicate clientilor înainte de livrarea produselor.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ şi calitativ cu ceea ce s-a comandat. SC FAN GSM SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC FAN GSM SRL care includ: greve, acte de terorism, incendii, explozii, acţiuni guvernamentale, inundatii, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate pe site-ul FanGSM conform acestor „Termeni si conditii” se poate efectua cash, ramburs (la primirea coletului), prin card sau prin transfer bancar. SC FAN GSM SRL poate solicita in anumite cazuri, plata produselor in avans prin transfer bancar in contul RO82 BTRL RONC RT02 1970 9001 deschis la Banca Transilvania. Dovada platii trebuie trimisa la adresa de e-mail contact@fangsm.ro.

Promoţii şi concursuri

SC FAN GSM SRL stabileste regulamentele promotiilor şi ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau a paginii de Facebook. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula în orice moment fara notificare prealabila.

Garanţia produselor si retur

Orice produs achizionat de pe www.fangsm.ro beneficiaza de o perioada de garantie de 14 zile calendaristice, timp in care cumparatorul are dreptul sa renunte la achizitie sau sa reclame eventualele defecte de fabricatie.Va rugam sa vedeti detaliile din sectiunea Garantie si retur prezenta in site.

Politica de confidenţialitate

SC FAN GSM SRL garanteaza securitatea şi confidentialitatea datelor gazduite şi transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de către SC FAN GSM SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.,numai cu acordul prealabil al clientului. SC FAN GSM SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ai acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.